top of page

Grundare till Parking Time länsvinnare av SKAPA-talang för unga innovatörer!


Parking Time, techföretaget som utvecklat en digital P-skiva direkt i mobilen, är grundat av stjärnskottet Matilda Öhman. Inte nog med att hon har skapat en åtråvärd techlösning för bilägare och vunnit Publikens Pris i Venture Cup Sweden, hon har nyligen även blivit länsvinnare i SKAPA-priset SKAPA-talang för unga innovatörer!


SKAPA skriver motiveringen på sin hemsida;

Med fantastiskt engagemang och driv har denna unga innovatör följt sin inre kompass och sin vision och vid sidan av studierna lyckats utveckla parkeringsappen Parking Time, som är en digitaliserad P-SKIVA och som åskådliggör kostnadsfria parkeringsplatser var än man befinner sig.
Juryn vill med denna utmärkelse hedra Matilda Öhman för hennes hängivenhet och mod som krävs för att starta denna typ av innovationsresa, men också för hennes förmåga att lyssna in kundernas behov- och skapa erbjudanden som matchar dessa.Om Parking Time

Parkeringsskivan har länge fungerat som ett verktyg för att främja cirkulation och aktivitet i stadskärnan. Parking Time har skapat en digital p-skiva som kan användas i mobilen.

Idén till innovationen påbörjades år 2020 och företaget startades officiellt 2021.

I nuläget är de ett team på tre personer med diverse olika erfarenheter och kompetenser. "Vår gemensamma drivfaktor är att vi delar ett stort intresse för entreprenörskap och att hitta lösningar på problem, stora som små. Vi ser företagande som ett verktyg till att göra idéer till verklighet."


Läs mer: parkingtime.se

Comments


bottom of page