top of page

Investerarträff med West Swedish Incubators


West Swedish Incubators arrangerade den 9 juni en Investerarträff på Veras Gräsmatta i Göteborg. I de åtta Inkubatorerna som ingår har man tillsammans cirka 300 projekt och bolag som man aktivt arbetar med för ett gemensamt mål: Tillväxt i regionen.

Om eventet: Under dagen fick totalt åtta Startups från West Swedish Incubators möjligheten att pitcha för investerare. Från Founders Loft pitchade Emigreat med Anali Guzman Molina på scenen. I publiken fanns aktiva investerare i form av affärsänglar, venture capital-bolag och privata investerare från den lokala regionen. Efter Pitcharna fanns gott om tid för mingel och nätverkande med Startups och Investerare på plats. Projektledare för eventet var Sofia Hjelmberg från GU Ventures och Eivind Vogel-Röhdin från Innovatum Sciencepark.

I West Swedish Incubators ingår: Brewhouse, Inkubatorn i Borås, GU Ventures, Innovatum Science Park, Science Park Skövde, Chalmers Ventures, Founders Loft och Sahlgrenska Science Park.

Är du nyfiken på att läsa mer om de initiativ som görs av inkubatorerna? Kika in på West Swedish Incubators hemsida.

Eventet är en del av det regionala projektet ”West Swedish Incubators” som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Västra Götaland och Göteborg Universitet.

댓글


bottom of page