top of page

Lyckat inspirationsevent visade på kreativt entreprenörskap och lockade blivande entreprenörerFounders Loft bjöd igår in till inspirationskväll med fantastiska kvinnliga entreprenörer på temat "design your life" där det även bjöds på vernissage och visning av "wearable art". Publiken fick lyssna till ärliga och jordnära berättelser om resor mot ett kreativt entreprenörskap, med både motgångar och vinster, lärdomar och erfarenheter.


Att få jobba med sin dröm såg olika ut för inspiratörerna och vissa jobbade heller inte med sitt entreprenörskap på heltid men gemensamt för alla var att de förmedlade värdet i att få vara kreativ på egna villkor i skapandet av sin entreprenörsresa och sina liv.
Det bjöds på bubbel och mingelbuffé och gästerna kunde även få njuta av vackra konstverk som prydde väggarna på Founders Loft. Dessutom visade designern Viveka Gren upp sin "wearable art" som några av gästerna även fick prova och fotograferas med.

"Vår tanke med den här kvällen var att visa upp fantastiska kvinnor som har designat sitt liv på ett sätt som passar dem. Att det finns de som har vågat att skapa kreativitet i sitt liv och vågat drömma och ta steget.

Alla kan jobba mot och med sin dröm, inte alltid heltid men med passion i hjärtat för att göra skillnad", säger Jessica Oldborn, affärsutvecklare på Founders Loft.


Läs mer och sök till Founders Challenge HÄR (Vinn ett verksamhetsår med kontorsplats och coachning)

Inspiratörer

Lejla Mundzic: Emerga institute. Kvinnan som fick skapa sitt eget jobb då hennes drömjobb inte fanns. Leyla vågade och nu finns Emerga. Ett företag som arbetar för mänskliga rättigheter i praktiken.


Sofia Magnusson som hade en dröm om att sprida mer broderi till världen låta kreativiteten ta mer plats på väggarna men låta hantverkstraditionen ta ett steg in i den digitala världen. Därför kan vi nu skapa våra egna mönster genom The Folklore Company


Carolin Jönsson: Tjejen som bestämde sig för att skapa ett innovationsbolag för besöksnäringen och utveckla attraktiva upplevelser över hela Sverige. Develop Connections är nu en del av ett större företag men skapar fortfarande uppdrag med Mod, engagemang, Glädje, Ansvar och Hållbarhet.


Viveka Gren som vågade att ta beslutet att låta kreativitet ta plats och skapa fantastiska och hållbara kreationer i allt från kläder till smycken med hennes märke FireBirdFusion och Wearable art. Hennes skapelser är magiska och kan både köpas och hyras.


Hannah Rydberg som står med en fot i medicinteknik och med den andra i konstens värld och har skapat i sitt liv ett rum där kreativiteten får utlopp genom sina tavlor för att balansera upp livet som säljare. Hon kommer under vår kväll att hålla sin första vernissage.


Agenda

16.30 Välkomnande med mingel.

16.45 Sofia, The Folklore Company

17.00 Leyla Emerga Institute

17.15 Caroline Develop Connections

17.30 Viveka Gren

17.45 Hannah Rydberg

Sen var det dags för mingel och vernissage


Comments


bottom of page