top of page

Meela: En femtech-startup dedikerad till att revolutionera mental hälsa för kvinnor.


På Founders Loft är vi otroligt stolta över att arbeta med företag som Meela. Nyligen erkändes femtech-startupen Meela internationellt som en av 14 spännande europeiska startups att ha koll på 2023 av investerare. Läs mer i den här artikeln:


"På Meela förstår vi de utmaningar som kvinnor möter när det kommer till sin mentala hälsa. Kvinnor är tre gånger mer benägna att drabbas av psykisk ohälsa och två gånger mer benägna att behöva terapi, men det har historiskt sett varit män som har varit ansvariga för att forska och utveckla lösningar på psykiska problem. Detta har lett till en partiskhet i diagnosen mental hälsa, senast sett i underdiagnostiken av flickor med ADHD".


Meela är dedikerad till att balansera datagapet och skapa en bättre framtid för kvinnors mentala hälsa. De är engagerade i att skapa innovativa lösningar som kan hjälpa till att ge den nödvändiga vård och stöd som kvinnor behöver för att behålla sitt psykiska välbefinnande. På Founders Loft är vi stolta över att vara inkubatorprogrammet som stödjer Meela i deras uppdrag att revolutionera mentalvårdsbranschen för kvinnor. Vi brinner för att hjälpa våra inkubatorföretag att nå sin fulla potential och ge dem de resurser och det stöd de behöver för att växa och lyckas.

Σχόλια


bottom of page