top of page

Piffl växlar upp med ny kompetens och får fina ord i kundundersökningPiffl, den innovativa delningsplattformen för sport- och utomhusspel, har nyligen tagit ett språng in i framtiden med nytt tillskott i sitt team och fin kundrespons. Det handlar om så mycket mer än bara en app - det handlar om att hitta en portal till rörelseglädje och demokratiserad tillgång till spel- och utomhusaktiviteter.


Piffl är den självklara förespråkaren för nyfikenhet, spontanitet och rättvis tillgång till sport och lek. Genom att enkelt göra det möjligt för människor att delta i lekar, spel och idrotter, oavsett var de befinner sig, bryter Piffl barriärer och inspirerar till en delningsekonomi som främjar hållbarhet.

Pifflboxar är de moderna skattkistorna av roliga aktiviteter, utspridda vid näridrottsplatser, bollplaner, skolgårdar, parker, utegym och discgolfbanor. Piffls vision är tydlig - på en beachvolleyplan med 5000 invånare borde det inte krävas 5000 volleybollar för att alla ska kunna njuta spontant av platsen.


Med demokratiserad tillgång till spel- och sportutrustning banar Piffl vägen för en aktiv fritid, tillgänglig för alla oavsett bakgrund. Piffl vill göra lekar, spel och idrott till en kär del av varje stadsinvånares och besökares närmiljö.

Piffl har utökat sitt team med Per Stangel, en välkomnad förstärkning som kommer att hjälpa till att förverkliga Piffls vision ännu mer.


Med en passion för delning, inkludering och hållbarhet är Piffl inte bara en app - det är en framtidsvision i hur vi ser på lek, spel och idrott.


Om Piffl


Piffl är en delningsplattform för sport- och utomhusspel. Hitta en box i appen, välj aktivitet och spela.

Piffl främjar nyfikenhet, spontanitet och jämlik tillgång genom att förenkla möjligheten att delta i lekar, spel och idrotter. Pifflboxar hittar man bland annat vid näridrottsplatser, bollplaner, skolgårdar, parker, utegym, och discgolfbanor - överallt där det fattas tillgänglig utrustning idag.

Runt en beachvolleyplan med 5000 invånare ska det enligt oss inte behövas 5000 volleybollar för att alla spontant ska kunna nyttja platsen.

Piffl inspirerar till delningsekonomi där vi tillsammans minskar engångskonsumtion och lever mer hållbart.

Demokratiserad tillgång av spel- och sportutrustning ger alla människor, oavsett bakgrund, tillgång till en aktiv fritid.

Piffl möjliggör lek, spel och idrott i närmiljö för städers invånare och besökare.

Pifflboxen är fylld med flera aktiviteter för att möta olika behov och intressen.Läs mer här: https://www.piffl.se/

Comments


bottom of page