top of page

Se innovativa entreprenörer som delar med sig av visdom och tips i kortvideos!I ett försök att främja en känsla av gemenskap och erbjuda värdefulla insikter till blivande entreprenörer har Founders Loft Incubator nyligen släppt en serie korta, insiktsfulla videor med intervjuer av team från sina medlemsföretag. Den exklusiva serien riktar sig till personer som ivrigt vill påbörja sin entreprenörsresa eller redan navigerar utmaningarna i startup-livet.

Videoserien, som har blivit flitigt delad på olika sociala medieplattformar under hela höstsäsongen, syftar till att ge en närmare titt på de dynamiska individerna inom Founders Loft-gemenskapen. Genom att ställa endast två snabba men tankeväckande frågor har inkubatorn fångat autentiska svar från den mångfald av startup-team som ingår i dess gemenskap.


"Vi ville skapa en kommunikation som går bortom den vanliga marknadsföringsinnehållet och verkligen låter våra gemenskapsmedlemmar dela sina erfarenheter och insikter", säger Melisha, kommunikatör på Founders Loft Incubator.

"Dessa videor handlar inte bara om företagen; de handlar om människorna bakom dem, deras resor och de lärdomar de har lärt sig längs vägen."


Frågorna som ställs i intervjuerna är medvetet generella och ger deltagarna möjlighet att dela sina unika perspektiv och anpassa sina svar till de specifika utmaningar och triumfer som deras respektive företag möter. Denna metod har resulterat i en rik mångfald av råd, anekdoter och praktiska tips som kan vara ovärderliga för dem som funderar på entreprenörsbanan.Comments


bottom of page