top of page

#techboost lockade entreprenörer, startups och investerare att samlas i Göteborg
Idag samlades investerare, entreprenörer, talare och föreläsare till #techboost-eventet på Lindholmen Conference Center för att ta del av av ett heldagsprogram med inspirationsföreläsningar, föreläsningar och pitch-sessions.


Det fullspäckade schemat omfattade allt från keynotes av framgångsrika investerare och entreprenörer med mindre workshops i ämnen som bl a företagsvärdering, growth marketing, kapitalanskaffning. Eftermiddagen bjöd på en investerarpanel och åtta pitchande bolag tillsammans och intervjuer med investerare, entreprenörer och experter. I pitchtävlingen deltog vårt företag Jolint. Det stora evenemanget arrangerades av vår community #Westswedishincubators.Det här evenemanget var väldigt inspirerande, fullt av fina möten och riktigt bra workshops samt pitchar från alla startups. Dagar som denna är mycket värdefulla för startups i vår region och vi på Founders Loft är stolta över att vara en del av West Swedish Incubators som får viktiga projekt som detta att hända”

- Jessica Oldborn, Business Coach, Head of Development & Sustainability på Founders Loft


Från vänster: Tobias Larsson, Jessica Oldborn, Klaudia Mur,

Faheem Shah (Jolint) och Maximilian Bador (substly)Om West Swedish Incubators

The West Swedish Incubators är ett konsortium av inkubatorer i Västra Götalandsregionen bestående av GU Ventures, Chalmers Ventures, Inkubatorn i Borås, Founders Loft, Innovatum Science Park, Science Park Skövde, Brewhouse Inkubator och Sahlgrenska Science Park.


Västsvenska Inkubatorer kommersialiserar och utnyttjar forskning och idéer från regionens läroanstalter, näringslivet och det övriga samhället. Inkubatorerna har varit i drift i mellan 15-25 år och har sedan starten stöttat och lanserat över 1 600 nya projekt och företag som tillsammans har attraherat nästan 10 miljarder i kapital.

Idag har inkubatorerna cirka 200 nya projekt och företag som de aktivt arbetar för att utveckla till tillväxtföretag i regionen.


Västsvenska Inkubatorer finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Göteborgs universitet.

Comments


bottom of page