top of page

Vinn ett års medlemskap på Founders Loft - delta i Founders Challenge.


Som en del i Founders Lofts strategi, att årligen arbeta med ett av de globala målen som fokusområde, har inkubatorn för 2023 valt mål nummer fem; Jämställdhet.

Under 2022 nådde Founders Loft en fördelning om 50/50 kvinnliga/manliga grundare bland våra startups. Idén om att årligen identifiera ett mål ur Agenda 2030, skapa förutsättningar och inspiration för entreprenörskap, har lett till initiativet "Founders Challenge". En tävling där entreprenörer kan bidra till att nå de globala målen, i år med affärsidéer som bidrar till ökad jämställdhet samt vinna ett helt verksamhetsår med fri coaching, kontorsplats och stöttning i inkubatorn. Förändring kräver nya sätt att tänka, vi behöver beteende förändringar och nya samhällsstrukturer. Att skapa och driva bolag behöver inte vara att uppfinna en makalös manick det betyder att skapa något som driver förändring. Vi behöver fler entreprenörer som brinner för att skapa bättre förutsättningar i samhället. Vi behöver fler som vill bygga bolag där fokus ligger på att skapa goda förutsättningar för anställda, kunder men också tar hänsyn till vad de bidrar med till samhället.

Tävlingskriterier: 1. Du har en affärsidé som löser något av delmålen i mål 5 - jämställdhet. 2. Din affärsidé är hållbar, skalbar och nytänkande 3. Din affärsidé har potential att påverka många människors liv

Jury och vinsten En panel bestående av investerare, entreprenörer och experter kommer bedöma de olika affärsidéerna och vinnaren får 1 års fri coachning och kontorsplats i Founders Lofts Co-working space, tillgång till mötesrum, mentorer och inspirerande events - allt för att entreprenören ska kunna genomföra sin affärsidé. Världen vinner om du vinner. Detta kallar Founders Loft för #SuccessTogether

Tävlingsbidragen skall vara inskickade till Founders Loft (info@foundersloft.se) Märk: “Founders Challenge” senast den 15 april, 2023. Vinnaren kontaktas och presenteras den 2023-05-26 på vår hemsida och i sociala medier. Alternativt använd knappen "Tävla nu!" för att skicka in ditt bidrag.
Comments


bottom of page