top of page

Emigreat vidare till Sverigefinal i Shift!

Uppdaterat: 27 jan. 2023Inkubatorbolaget EmiGreat går vidare till Sverigefinalen av Shift, en tävling där  entreprenörer får chansen att pitcha sitt case inför några av Sveriges tyngsta investerare. Finalen går av stapeln i början av juni och i potten ligger flera miljoner i riskkapital. I juryn för regionfinalen i Göteborg satt Evelina Anttila från Wellstreet, Jens Nilsson som har grundat Offerta, Pär Warnström på Novax, Sophia Bååth på Ingager och Bling-grundaren Deqa Abukar.


EmiGreat är plattformen som arbetar för att överbrygga informationsklyftan mellan migranter och lokalbefolkningen, genom att bistå med de resurser som behövs för att integreras i ett nytt land. “Jag är så tacksam över att vara i finalen. Det är en stor validering för oss och vår idé” - Anali Guzman Molina, Co-Founder EmiGreat.

Om Shift: 

Shift är en tävling som ska demokratisera kapital genom att skifta flödet av investeringar från slutna homogena grupper och traditionella nätverk till entreprenörer som normalt inte nås av riskkapital, främst till kvinnor och synliga minoriteter. Shift riktar sig även till människor som bor utanför storstadskärnorna. Shift ska överbrygga gapet mellan investerarna och alla de entreprenörer som aldrig på riktigt får chansen.

Visionen är att etablera en bestående plattform som genom inkluderande kapital och entreprenörskap bryter ett växande socialt utanförskap och som skapar ekonomiskt tillväxt, välstånd, inkludering och jämställdhet.Se till att följa bolagets fortsatta framgångar och följ Emigreat på LinkedIn. Vill du veta mer om EmiGreat? - Kolla in deras hemsida: https://www.emigreat.co/

コメント


bottom of page