top of page
FL Challenge (1).png

Founders Challenge

Förändra världen med oss!

5.png

Som en del i Founders Lofts strategi, att årligen arbeta med ett av de globala
målen som fokusområde, har inkubatorn för 2023 valt mål nummer fem;
Jämställdhet.

 

Under 2022 nådde Founders Loft en fördelning om 50/50 kvinnliga/manliga grundare bland våra startups. Idén om att årligen identifiera ett mål ur Agenda 2030, skapa förutsättningar och inspiration för entreprenörskap, har lett till initiativet "Founders Challenge". En tävling där entreprenörer kan bidra till att nå de globala målen, i år med affärsidéer som bidrar till ökad jämställdhet samt vinna ett helt verksamhetsår med fri coaching, kontorsplats och stöttning i inkubatorn. Förändring kräver nya sätt att tänka, vi behöver beteende förändringar och nya samhällsstrukturer. Att skapa och driva bolag behöver inte vara att uppfinna en makalös manick det betyder att skapa något som driver förändring. Vi behöver fler entreprenörer som brinner för att skapa bättre förutsättningar i samhället. Vi behöver fler som vill bygga bolag där fokus ligger på att skapa goda förutsättningar för anställda, kunder men också tar hänsyn till vad de bidrar med till samhället.


Tävlingskriterier:
1. Du har en affärsidé som löser något av delmålen i mål 5 -
jämställdhet.
2. Din affärsidé är hållbar, skalbar och nytänkande
3. Din affärsidé har potential att påverka många människors liv

 

Jury och vinsten
En panel bestående av investerare, entreprenörer och experter kommer bedöma de olika affärsidéerna och vinnaren får 1 års fri coachning och kontorsplats i Founders Lofts Co-working space, tillgång till mötesrum, mentorer och inspirerande events - allt för att entreprenören ska kunna genomföra sin affärsidé.

Du vinner även ett årslångt program "Design your life four seasons" med digitala träffar en gång per månad ni följer årstidernas rytm, en digital workbook, en Human Design profil och ett buddyskap. Här kommer ni genom övningar inspirera varandra till att skapa mer av det liv vi längtar efter att leva. Vi varvar med mellanrum för reflektion och övningar i medveten närvaro. Design your Life four seasons skapas av Anna Linton och Johanna Skantze. Vi utvecklar och utvecklas - tillsammans.

Världen vinner om du vinner. Detta kallar Founders Loft för #SuccessTogether


Tävlingsbidragen skall vara inskickade till Founders Loft
(info@foundersloft.se) Märk: “Founders Challenge” senast den 15 april, 2023.
Vinnaren kontaktas och presenteras den 2023-05-26 på vår hemsida och i
sociala medier. Alternativt använd knappen "Tävla nu!" för att skicka in ditt bidrag.

bottom of page