top of page

Rivus Batteries representerar vid event av EIT InnoEnergy!✨ - RIVUS Batteries är en del av Founders Loft inkubator -

I en fantastisk uppvisning av innovation, samarbete och engagemang för en hållbar framtid samlade #TheBusinessBooster, ett framstående energiomställningsevenemang organiserat av EIT InnoEnergy, framgångsrikt 1500 deltagare i Amsterdam.


Evenemanget fungerade som en plattform för branschledare, startups och investerare att mötas och påskynda övergången till en koldioxidfri ekonomi. Cedrik Wiberg och Andreas Kölling från Rivus Batteries representerade den svenska innovationsfronten och var bland de framstående deltagarna. Det svenska duon befann sig i sällskap med likasinnade klimatteknikpionjärer, inklusive MINE STORAGE, Celcibus AB, Meva Energy, Altris AB och fler.


Evenemanget erbjöd en unik möjlighet för dessa innovatörer att utbyta idéer, skapa partnerskap och visa upp sina banbrytande lösningar. Betydelsen av gränsöverskridande samarbete var ett centralt tema på #TheBusinessBooster och underströk att övergången till en koldioxidfri ekonomi är ett kollektivt företag. Evenemanget presenterade startups och lösningar från hela Europa, vilket belyser olika och dynamiska tillvägagångssätt för att tackla utmaningarna med energiomställningen. Med starkt stöd från både investerare och företagspartners visade de presenterade initiativen på kraften i samarbete för att driva meningsfull förändring.


EIT InnoEnergy, den drivande kraften bakom #TheBusinessBooster, hyllades för sin roll i att samla en så livlig och inflytelserik gemenskap. Genom att främja kopplingar mellan startups, etablerade företag och investerare bidrar EIT InnoEnergy aktivt till att accelerera övergången till grön energi.


Framgången för #TheBusinessBooster understryker inte bara vikten av samarbete utan tjänar också som ett vittnesmål om det kollektiva åtagandet att bygga en hållbar och koldioxidneutral framtid. När världen brottas med utmaningarna av klimatförändringar spelar evenemang som dessa en avgörande roll i att forma framtidens energilandskap.


Grattis till EIT InnoEnergy för att ha orchestrerat ett evenemang som inte bara visade de senaste innovationerna utan också skapade en plattform för meningsfulla samtal och samarbeten. #TheBusinessBooster står som ett lysande exempel på hur energisektorn kan förena sig för att driva positiv förändring och forma en grönare, mer hållbar morgondag.


Great energy at #TheBusinessBooster, a leading energy transition event by EIT InnoEnergy! 🇸🇪 Rivus BatteriesCedrik Wiberg and Andreas Kölling was in the great company of inspiring Swedish climate tech colleagues MINE STORAGE, Celcibus AB, Meva Energy, Altris AB and more! 🇪🇺 The transition to a carbon free economy can’t be done alone. The event showcased start-ups and solutions from across Europe with investor and corporate support to speed up the transition. 🌱 Well done EIT InnoEnergy for gathering 1500 attendees in Amsterdam to support the green energy transition!

Comments


bottom of page