top of page

Vinnare i Venture Cups Sverigefinal!

Uppdaterat: 27 jan. 2023


Parametric Solutions står som vinnare av det prestigefyllda priset "Startup of the year" och Piffl står som vinnare av kategoripriset "Best Traction" i Startuptävlingen som årligen arrangeras av Venture Cup. Av sju priser landade totalt tre hos våra inkubatorbolag då Parametric Solutions även kammade hem priset "B3 Indies Award".  

🏆 Parametric Solutions - Vinnare av "Startup of the year" och "B3 Indies Award" 🏆 Piffl  - Vinnare av "Best traction". 

Från ett pressmeddelande från Venture Cup kan vi läsa Juryns motivering av vinnarna: 

Parametric Solutions - Startup of the Year! 

Juryns motivering: Bolaget bygger framtiden, bokstavligen. Med en god kännedom om ett tydligt problem hos en kund som de känner väl, har de tagit fram en klockren lösning som kan innebära en stor förändring för en anrik bransch.

Pris: 100 000 SEK


Piffl - Best Traction

Juryns motivering: Ett bolag som under kort tid har nått ut brett nationellt med en produkt som kan påverka allt från individen till en hel stadskärna.

Pris: 50 000 SEK


Om Bolagen: 
Parametric Solutions har utvecklat digitala strategier och hittat nya sätt att automatisera upprepade och tidskrävande uppgifter inom arkitektur. Genom parametrisk design och algoritmer kan deras lösning ta fram fler designalternativ på kortare tid.

Piffl är en delningsplattform för sport- och utomhusspel. Bolaget vill främja nyfikenhet, spontanitet och aktiv fritid genom att förenkla deltagandet i lekar, spel och idrott. Hitta en box i appen, välj aktivitet och spela!

Läs mer om bolagen på deras hemsidor: 

Parametric Solutions: https://www.parametric.se/

Comments


bottom of page