top of page

Mon, Mar 13

|

Gamlestaden

Inkubation och finansiering för de globala målen

Hur kan vi öka investeringspotential och inkubation för sociala företag? Founders Loft, Mikrofonden och Coompanion har under en förstudie identifiera vilka hinder dessa bolag ställs inför och utvecklat en metod för att öka förutsättningarna för sociala företag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Inkubation och finansiering för de globala målen
Inkubation och finansiering för de globala målen

Time & Location

Mar 13, 2023, 1:00 PM – 3:00 PM

Gamlestaden, Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg, Sverige

About the event

Hur kan vi öka investeringspotential och inkubation för sociala företag? Founders Loft, Mikrofonden och Coompanion har under en förstudie identifiera vilka hinder dessa bolag ställs inför och utvecklat en metod för att öka förutsättningarna för sociala företag, som bidrar till de globala målen och ökar jämställdhet.

Under seminariet får du ta del av vilka hinder som finns för sociala företag i dagens investerings- och inkubationssystem och vilka utmaningar dessa företag möter. Den senaste forskningen om impact investering lyfts likväl som finansiärernas och inkubatorernas perspektiv utifrån den studie som gjorts i projektet. Du får även ta del av en metod som tagits fram för hur vi kan skapa ett mer jämställt system och fler företag som har möjlighet att växa.

Tid: 13 mars kl 13-15.00 (Vi bjuder på lunchmingel kl 12.00 för dig som deltar fysiskt. Obs: begränsat antal fysiska platser)

Vart? Digitalt eller på plats på YESBOX, Gamlestadsvägen 4 Göteborg. Digitalt deltagande sker via zoom, länk för att ansluta skickas ut vid anmälan.

Schedule


  • 5 minutes

    Välkommen & om projektet ökad investeringsmognad av sociala företag.


  • 10 minutes

    Tidigafe forskning samt finansiärernas perspektiv

4 more items available

Share this event

bottom of page