top of page

Mon, Apr 22

|

Webinar

Workshop för investerare - Börja investera med impact

Börja investera med impact! Nu kan du delta i kostnadsfri online-utbildning för dig som jobbar som finansiär eller investerare och vill hitta strategier för att dina pengar ska göra samhället bättre. Föreläsningen och workshopen hålls av två av Sveriges främsta experter på impact investing.

Workshop för investerare - Börja investera med impact
Workshop för investerare - Börja investera med impact

Time & Location

Apr 22, 2024, 3:00 PM – 5:00 PM

Webinar

About the event

Börja investera med impact! 

Nu kan du delta i kostnadsfri online-utbildning för dig som jobbar som finansiär eller investerare och vill hitta strategier för att dina pengar ska göra samhället bättre. 

💡 Föreläsningen och workshopen hålls av två av Sveriges främsta experter på impact investing: Ruth Brännvall från Impact Invest Scandinavia och Ylva Lundkvist Fridh från Mikrofonden Sverige.

💡 Som deltagare på utbildningen kommer du även att bli inbjuden att delta på vårens draknäste för deltagare i acceleratorprogrammet Zebra Impact Academy. 🎓

Som investerare är vi vana att söka efter enhörningar - den där investeringen som ska få vårt kapital att växa fort. Men en växande trend är att använda investeringar för att även göra skillnad i samhället, genom att hitta så kallade Zebra-företag, även kallade impact bolag. Dessa företag skapar genom ekonomiskt lönsamma affärsmodeller en samhällsförändring, exempelvis genom att bidra till sociala förändringar, ökad folkhälsa, trygghet eller inkludering. 🦓💡

Anmäl dig till utbildningen och bli en impact investerare! 💪📈

Microfonden | Coompanion | Founders Loft | Vinnova

#investering #impactinvest #workshop #ZebraImpactAcademy #foundersloft #successtogether

Share this event

bottom of page