top of page

After Work/Kickoff & prisutdelning @foundersloft!

Uppdaterat: 8 sep. 2023För att kickstarta hösten med alla våra underbara företag i inkubatorn bjöd vi in ​​dem till en after work på våra anläggningar. Vi hade DJ-worshop en och en och delade även ut våra "This years"-priser till våra företag!


Här är utmärkelserna vi delade ut:


This years

This years Ray of sunshine,

Emigreat. Med förmågan att ge glädje och solsken även under regniga dagar ger Emigreat-teamet kramar och leende till alla de möter. Därför är de årets solstråle i vår gemenskap


This years Community star:

Flourish. Med förmågan att få människor att mötas, alltid ge en hjälpande och och några goda råd ger Flourish-teamet alltid stöd från försäljningen hur man bygger en bra relation med kunder och strukturerar sin kodning till att se till att alla äter och dricker kaffe tillsammans.


This years Pitch:

Parametric Solutions. Med ett starkt case och beslutsamhet har detta team tagit inte bara Sverige utan världen med storm. Teamet fortsätter att erövra världen ett steg i taget.


This years Innovator:

UA Vision Nordic AB. Med en fantastisk idé som kan påverka många människor har UA Vision nominerats till Ny Tekniks 33-lista och har sedan de gick in i Founders loft tagit stora och viktiga steg mot att bli en hållbar framtida framgång.


This years Rookie:

Lynkrr. Med framtiden i åtanke och att varje steg räknas, bevisar Lynkrr-teamet sin plats i rampljuset. Ingen kan stoppa detta tåg från att nå sin slutdestination.


This years team:

Jolint. Det är inte lätt att skapa ett team speciellt när man ser varandra dag och natt och kan vara totala motsatser, men med beslutsamhet, stora dialoger, tålamod och ödmjukhet har detta team skapat ett bra affärscase och fortsätta ett fantastiskt arbete för att uppfylla sin dröm . Grattis Jolint!

Comments


bottom of page