top of page

Beetroots VD höll en lunchföreläsning om hur man göra impact genom sitt företagIdag bjöds Founders Loft-communityt på en lunchföreläsning med Andreas Flodström, VD & medgrundare av techföretaget Beetroot, som även är partnerföretag här på Founders Loft. Andreas är en sann förebild för framtida entreprenörer i hur man skapar genomslag och gör världen till en bättre plats med hjälp av sitt företag.

Idag lärde vi oss om hur Beetroot gick från Chalmers till ett tekniskt ekosystem med 500 personer inom IT-konsult och IT-utbildning, hur de hanterat utmaningarna med att driva ett företag i fullt krig (i Ukraina) under de senaste 17 månaderna och om Beetroot and Beetroot Academy .

Med ett tech-ekosystem på 500 personer inom IT-konsult och IT-utbildning och kontor i Stockholm, Bulgarien, Polen och Ukraina, är Beetroots resa unik.


Om Beetroot Beetroot bygger dedikerade team och mjukvarulösningar som skapar genomslag.

Idag, som engagerar mer än 500 personer i Sverige och Östeuropa, består Beetroots ekosystem av ett omfattande nätverk av FoU-kontor i Stockholm och städer över hela Bulgarien, Polen och Ukraina.

Beetroot såg dagens ljus 2012 med hjälp av studenterna Andreas Flodström och Gustav Henman. Det växte från ett frö till ett internationellt tekniskt ekosystem och förblev ett socialt företag i kärnan. De är fast beslutna att skapa en positiv inverkan i stor skala genom tekniska teamlösningar, mjukvaruutveckling och utbildning. https://beetroot.co/

Comments


bottom of page