top of page

EmiGreat nationella finalister i Groundbreaker kategorin för Blaze Inclusion Awards !Här är en av de nyheter om våra bolag som kommit ut under sommaren ☀️


Blaze Inclusion Awards är en utmärkelse som hyllar och belyser banbrytare som aktivt och passionerat lyfter initiativ för mångfald, jämlikhet, inkludering och tillhörighet i sina arbetsplatser och i samhället överlag. Under sommaren meddelade företaget EmiGreat att de blivit nationella finalister i kategorin The Groundbreaker och därmed gått vidare till den nordiska delen av tävlingen.


Den årliga utmärkelsen arrangeras av den norska ideella organisationen Diversify och kategorin Groundbreaker lyfter företag/start-up/scaleups med en produkt eller tjänst som är mångsidig, inkluderande, innovativ och ansvarsfull.


Så här skrev EmiGreat på sin LinkedIn:

Okej okej, vi vet att vi är på semester. Men vi var tvungna att dela detta 🎉
Vi är extatiska (och yra?) över att meddela att Emigreat (Techstars '23) har vunnit Groundbreaker-kategorin för Sverige för Diversify Blaze Inclusion Awards! Vi har nu gått vidare till den regionala (nordiska) nomineringsrundan och delar scenen med Kahoot!, Amazon Web Services (AWS), divERS ApS och Empower.is.
Emigreat föddes ur drömmen att demokratisera omlokalisering, men det betyder verkligen så mycket för oss att vårt arbete uppmärksammas. Detta stärker bara vår beslutsamhet att ta DEI i framkant av allt vi gör.
Och vårt uppdrag skulle naturligtvis inte vara möjligt utan vårt otroligt mångsidiga team med Anali, Saaya, Emilie, Laith, Tonghe och Tito. Vi är så tacksamma för alla som har stöttat, lyft och trott på oss från början.
De regionala vinnarna tillkännages den 30 september vid den årliga galagalan i Oslo.
Tack till alla som röstade på oss och rösta gärna på oss för Regionals 😇


Om EmiGreat


EmiGreat är en internationell programvara för personalhantering som gör det möjligt för företag att ta ägarskap över sina anställdas omlokalisering.

Företaget grundades av utlandsfödda som ställdes inför sin egen kamp med immigrationssystemet i Sverige. Vi förstår systemet, hur det fungerar och hur man hanterar det. Viktigast av allt är att vi vet värdet som inkludering har för företag och för landet och vi vill möjliggöra för företag och utrikesfödda så att alla har möjlighet att arbeta och leva över gränserna.


Comments


bottom of page