top of page

Emigreat nominerad till Blaze Inclusion Awards 2023!Vi är glada att meddela att Emigreat (Techstars '23) har nominerats till Blaze Inclusion Awards 2023 i kategorin Groundbreaker för Sverige.


Blaze Awards hyllar och belyser banbrytare – individer och organisationer från 8 nordiska länder – som aktivt och passionerat lyfter initiativ för mångfald, jämlikhet, inkludering och tillhörighet (DEIB) i sina arbetsplatser, samhällen och samhället överlag.

Det är en årlig utmärkelse som arrangeras av den norska ideella organisationen Diversify som arbetar för att främja mätbar mångfald och inkluderingsstrategier i företag över hela världen.


"Vilken otrolig ära att få vara med i en imponerande grupp av Groundbreakers, och att få vårt arbete och vision sedd av en så imponerande organisation." - Emigreat.

Om Emigreat

Emigreat är en internationell programvara för personalhantering som gör det möjligt för företag att ta ägarskap över sina anställdas omlokalisering.


Företaget grundades av utlandsfödda som ställdes inför sin egen kamp med immigrationssystemet i Sverige. Vi förstår systemet, hur det fungerar och hur man hanterar det. Viktigast av allt är att vi vet värdet som inkludering har för företag och för landet och vi vill möjliggöra för företag och utrikesfödda så att alla har möjlighet att arbeta och leva över gränserna.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page