top of page

Flourish ökar sin kundkrets och ingår partnerskap med marknadsledande techbolagUnder sommarmånaderna finns det företag som vägrat att ligga på latsidan. Ett av dessa är Flourish, företaget som utvecklat en teknisk lösning för medarbetarundersökningar riktat mot butik och service. Under sommaren har de meddelat att de ökat sin kundkrets med fem ICA MAXI-butiker vilket innebär att Flourish marknadsandelar nu utgör 20% av alla ICA MAXI-butiker i Sverige. (I tillägg till att även ha flera andra butiker som kunder) Inte nog med detta, de har tidigare även meddelat att de ingått strategiskt partnerskap med tre marknadsledande techbolag inom rekrytering och personalhantering med syfte att kunna erbjuda företag nytänkande och innovativa it-lösningar för hantering av personal.


Partnerskapet med Rekryteringsverktyget Higher, schema- och bemanningssystemet TIL-Tid ska leda till att kunder erbjuds en färdigintegrerad helhetslösning som effektiviserar arbetet kring rekrytering och hantering av sina medarbetare för att underlätta för de branscher som traditionellt har omfattande och tidskrävande HR-processer.


Mårten Andersson som är VD för Flourish förklarar att det finns flera anledningar till att arbetet med dagligvaruhandelns medarbetarengagemang kommer med utmaningar. Eftersom öppettiderna i butikerna är från morgon till kväll och personalen varken har arbetstelefoner eller personliga arbetsdatorer är det komplicerat att samla teamet för att kommunicera ut målsättningar och nya policys eller att motivera en personalstyrka som består av hel- deltid och extraanställda. Det är därför Flourish effektivisering av personalhantering fortsätter att skapa intresse runtom i landet.


"Vi är väldigt glada och tacksamma att vi ser en ökad efterfrågan till att butiker utökar sin satsning på personalen. Vårt mål är att fortsätta satsningen på butik och service för att fler människor ska blomstra och må bra på sina arbeten", säger Mårten Andersson, vd för Flourish.


Om Flourish


Flourish är en modern, pulsad och driftsfokuserad medarbetarundersökning skapad för service, sällan- och dagligvaruhandel.


Flourish medarbetarmätningar ger löpande och verksamhetsnära insikter om drift och medarbetarengagemang. I realtid kan ledningsgrupp och butikschef lösa vardagliga problem så att fokus hos medarbetarna blir på kunden.


  • Relevanta mätningar skapade för service & butik.

  • Minimal admin för chefer och HR.

  • Direktkontakt mellan huvudkontor och daglig drift. Kommentarer kan bemötas.

Läs mer här: https://flourish.se/Comments


bottom of page