top of page

Founders Loft välkomnar ny mentor


Founders Loft har ett växande nätverk av mentorer som är till för våra startups. I nätverket finns affärsledare, grundare och investerare - alla med olika bakgrunder och kompetenser. Nu är vi glada att välkomna ännu en stark mentor till vårt mentorsnätverk; Richard Menzinsky, affärsängel.


Richard verkar just nu som styrelseordförande för Vastaf, ett investmentbolag med fokus på startups, men startade karriären som programmerare och gick sedan vidare till att arbeta med projektledning, pre-sales, affärsutveckling och senast VP Product & Marketing för ett Fintech bolag i Schweiz.


Han har en MBA från Durham Business School och har en förkärlek för innovativ Tech kombinerat med affärer. Har arbetat och bott runtom i världen och har erfarenhet av att vara i olika roller och branscher."Tycker det är väldigt kul att jobba nära grundare för startups och gärna inom teknik. Att kunna dela med sig av den erfarenhet man samlat på sig samtidigt som man kan lära sig av duktiga entreprenörer är en kombo jag tycker om. Ser fram emot att träffa många spännande bolag hos Founders Loft", säger Richard Menzinsky


Varmt välkommen till Founders Loft!

Comentários


bottom of page