top of page

Grundare till Freyah skriver krönika i Impact LoopEmma Ytterstad som är grundare till Tech företaget Freyah skrev i veckan en krönika i tidningen Impact Loop. Det gällde ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat - nämligen cirkulär omställning.


Det är något som genomsyrar hennes resa i företaget Freyah - att identifiera vad som verkligen skulle kunna skapa skillnad - i spåren av en värld där överproduktion och överkonsumtion ständigt ökar.


Leder secondhand till att företag verkligen ställer om, eller används det i fel syfte?

Vilket steg bör vi hellre ta först, som skulle skapa större impact och omställning?


- Freyah är en del av Founders Loft inkubator -


Om Freyah

Företaget Freyah är tech-startupen som bygger en cirkulär marknadsplats för premiumprodukter. Tillsammans med partners erbjuder nu Freyah produktionsföretag en unik möjlighet att utforska den cirkulära omställningen. Freyahs cirkulära plattform har som mål att underlätta för producerande bolag att påbörja sin resa mot hållbar produktion.


Freyahs erbjudande innebär att produktionsföretag kan starta en cirkulär marknad utanför sin linjära affär och därmed påbörja sin resa mot hållbar produktion. Genom ett partnerskap med företagen Lisa& och GIAB kan Freyah även erbjuda hjälp med logistik och finansiering till de anslutande produktionsföretagen. 


Tjänsten planeras att lanseras under våren 2024


För mer information, vänligen besök:


Om Impact Loop

Impact Loop håller dig som ledare, entreprenör och investerare i loopen kring allt som händer inom impact.Det görs genom daglig journalistik och ett nyhetsbrev som idag går ut till över 4 000 impact-ledare och investerare. Här får du de senaste nyheterna, vassaste analyserna, mest initierade genomgångarna och viktigaste intervjuerna.Dessutom har de byggt ett bubblande community där de med månatliga meetups för ihop entreprenörer och investerare.De som driver Impact Loop heter Camilla Bergman (chefredaktör och vd), Diana Demin (CMO), Emelina Seppänen (business development manager), Rikard Rosell (reporter) och Johann Bernövall (redaktör och reporter). Dessutom jobbar de med några av de vassaste skribenterna och krönikörerna i Sverige.Impact Loop drog igång på allvar i augusti 2023 då de såg att antalet impact-bolag växte rekordartat – samtidigt som de knappt fick någon synlighet i media. Camilla Bergman, tidigare vd på nyhetssajten Breakit, har här i en artikelserie på Linkedin dokumenterat hela uppstarten av Impact Loop och mediehuset Loop.

Comments


bottom of page