top of page

Lynkrr lanserar ny jobbmöjlighet för utrikesfödda kvinnor med ett av sina onlineprogramLynkrr är startup-företaget som tillhandahåller en plattform och en gemenskap för ambitiösa kvinnor att starta tjänsteföretag. Nu har de meddelat att de lanserar en ny spännande möjlighet med ett av sina program.


Företaget startades utifrån behovet av att främja jobbmöjligheter för utlandsfödda kvinnor och har sedan dess byggt upp ett omfattande ekosystem för att omvandla kompetens till möjligheter till egenföretagande som också fungerar som en pålitlig kanal mellan tjänsteleverantörer och kunder.

Nu lanserar företaget en exklusiv möjlighet att de första 10 personerna får deras 21-dagars självstartsprogram kostnadsfritt.


Lynkrr erbjuder:

🌟Precisa träningsmoduler

🌟Handlingsstrategier

🌟Aktiv lärandeupplevelse

🌟Expertvägledning/coachningssessioner från branschfolk


"Detta program är GRATIS för de första 10 personerna. Missa inte denna otroliga möjlighet att låsa upp din entreprenörskapspotential och trivas i dagens konkurrensutsatta landskap. Gå med oss ​​nu!"- Lynkrr

För arabisktalande - register here - (https://ivlv.me/yDTNG)

För engelsktalande - register here - (https://ivlv.me/L5K9L)


Om Lynkrr

Lynkrr är ett Founders Loft-företag som erbjuder en plattform och en community fokuserad på att ge individer egenmakt och effektivisera tjänster. Utifrån behovet av att främja amitiösa utlandsfödda kvinnor, har de byggt upp ett omfattande ekosystem som inte bara omvandlar kompetens till möjligheter till egenföretagande, utan också fungerar som en pålitlig kanal mellan tjänsteleverantörer och kunder.


Lynkrr gör det möjligt för begåvade kvinnor att starta tjänsteföretag samtidigt som de erbjuder en pålitlig plattform för individer som söker professionella tjänster.

För mer information, gå till: Lynkrr.seKommentare


bottom of page