top of page

Parametric omprofilerar sig och introducerar sin nya produkt Hektar!- Parametric är en del av Founders Loft inkubator -

Efter över tre års aktiv utveckling och ett år i beta är har det innovativa tech-företaget Parametric, som förser arkitekter, utvecklare och fastighetsproffs med kraftfulla verktyg för att skapa och utvärdera byggnadsdesigner, nu meddelat att de ska lansera sin nya produkt Hektar. Företaget har även nyligen genomgått en omprofilering där de presenterat sin nya logga och varumärkesidentitet. Denna omprofilering markerar en ny era för företaget och dess engagemang för att erbjuda innovativa lösningar för stadsplanering och design.


Möjliggör användarvänlig 3D-modellering av byggnader

Den nya produkten Hektar erbjuder användarna möjlighet att snabbt generera 3D-modeller av byggnadsdesigner genom att mata in olika parametrar såsom rumsstorlekar och vägghöjder. Därefter genereras en 3D-modell av byggnaden som enkelt kan modifieras och justeras i realtid.


Med innovationen kan kunderna skapa snabba och exakta förstudier och konceptuella konstruktioner. Programvaran kan även analysera den ekonomiska genomförbarheten av ett projekt genom att uppskatta byggkostnader och potentiella intäktsströmmar.


150 anmälda som väntar på lanseringen

Verktyget erbjuder en heltäckande lösning som effektiviserar designprocessen och minskar den tid och de resurser som krävs för att skapa och ändra byggnadsdesigner. Dess designfunktioner gör produkten till ett kraftfullt verktyg för att skapa effektiva och anpassningsbara design som uppfyller specifika parametrar och begränsningar.


För några dagar sedan släppte Parametric en väntelista inför lanseringen av Hektar och de har redan drygt 150 anmälda.


För att gå till lanseringssidan vänligen besök: https://www.parametric.se/release


Parametric strävar efter att hjälpa sina kunder att skapa byggnadsdesigner som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande.

Med lanseringen av Hektar tar företaget nu ytterligare steg framåt för att erbjuda ännu mer kraftfulla och användarvänliga verktyg för stadsplanering och design.


Nu när det är 18 dagar kvar till lansering meddelar företaget att de är väldigt taggade och spända inför detta - och vi på Founders Loft vill passa på att gratulera Parametrics fantastiska team som outtröttligt och målinriktat arbetat fram till denna milstolpe!

Vi ser fram emot att fortsätta stötta Parametric på deras resa för en bättre och mer hållbar framtid inom byggnadsproduktion!


Kommentare


bottom of page