top of page

Parametric Solutions demade sin produkt på AGV PropTech HubPå PropTech Hubs event förra veckan bjöds Parametric Solutions in att dema sin produkt tillsammans med företag som Mimbly, Allicon, SINOM och Combify AB. Det är ett återkommande event arrangerat av AGV där techföretag får chansen att pitcha på scen för en publik full av fastighetsägare, konsulter och investerare.


”Det var väldigt roligt och uppskattat att få visa upp vår produkt inför en publik som verkligen kan ha nytta av den och vi har flera liknande sammanhang som vi ser fram emot att delta i”, säger Sofia Malmsten, grundare och VD Parametric Solutions

Dessutom släppte de en video innan eventet som du kan se här:
Om Parametric Solutions


Parametric Solutions förser arkitekter, utvecklare och fastighetsproffs med ett kraftfullt program som hjälper dem att snabbt generera 3D-modeller av byggnadsdesigner. Programmet tillåter användare att mata in olika parametrar, såsom rumsstorlekar och vägghöjder, och genererar sedan en 3D-modell av byggnaden som enkelt kan modifieras och justeras i realtid.


Med Parametric Solutions kan kunderna generera snabba och exakta förstudier och konceptuella konstruktioner. Programvaran kan också analysera den ekonomiska genomförbarheten av ett projekt genom att uppskatta byggkostnaderna och potentiella intäktsströmmar.


Verktyget är en heltäckande lösning som kan hjälpa till att effektivisera designprocessen och minska den tid och resurser som krävs för att skapa och ändra byggnadsdesigner. Dess parametriska designfunktioner gör den till ett kraftfullt verktyg för att skapa effektiva och anpassningsbara design som uppfyller specifika parametrar och begränsningar.


Parametric Solutions förser sina kunder med ett program som hjälper dem att skapa byggnadsdesigner som är både funktionella och vackra.


Comments


bottom of page