top of page

Ta chansen att söka till Founders Challenge 2023 !

Uppdaterat: 4 okt. 2023Under 2022 nådde Founders Loft en fördelning om 50/50 kvinnliga/manliga grundare bland våra startups. Idén om att årligen identifiera mål ur Agenda 2030, skapa förutsättningar och inspiration för entreprenörskap, har lett till initiativet "Founders Challenge". En tävling där entreprenörer kan bidra till att nå de globala målen, i år med affärsidéer som bidrar till ökad jämställdhet eller hållbarhet.

Och nu är det sista veckan att söka till tävlingen !

Tävlingen är stängd sedan 1 okt.


⭐️ Vad är Founders Challenge? Founders Challenge är mer än bara en tävling; det är en plattform för passionerade entreprenörer som du för att förverkliga dina visionära affärsidéer. Vårt uppdrag är kristallklart: Ge entreprenörer möjlighet att skapa ett bättre samhälle genom slagkraftiga, inkluderande företag. Ansökan stänger den 1 oktober. 🏆 Priset: Den vinnande idén kommer att få ett otroligt paket med stöd, inklusive ett helt år av coaching, tillgång till kontorsutrymmen och resurser inom vår inkubator. Det handlar inte bara om att vinna; det handlar om att lansera din vision och få den att blomstra! ⭐️ Tävlingskriterier: För att söka bör din idé stämma överens med de globala målen för jämställdhet eller hållbarhet som beskrivs i Agenda 2030. Vi letar efter idéer som inte bara är hållbara utan också skalbara, innovativa och har potential att skapa en positiv inverkan i mångas liv.

⭐️ Vad händer härnäst? Efter sista ansökningsdag kommer vår panel att välja ut fyra finalister. Om du är bland dem har du den unika möjligheten att visa upp din idé genom en 5-minuters videopitch. Detta är ditt ögonblick att lysa, presentera din affärsidé, dess marknadspotential, ditt engagerade team och hur hållbarhet är i dess kärna. Låt inte denna möjlighet försvinna – använd denna dag för att sätta sista handen på din ansökan och bli en del av förändringsskaparna som formar vår framtid. Om du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta vårt team. Låt oss samarbeta för att skapa en bättre värld tillsammans!


Comments


bottom of page