top of page

Sofia Malmsten vinner Årets Unga Fastighetskvinna 2022

Uppdaterat: 27 jan. 2023Parametric Solutions Medgrundare och CEO Sofia Malmsten står som vinnare i Årets unga Fastighetskvinna i tävlingen som anordnas av Fastighetssverige. 


Under Fastighetskvinnan i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm delades priset ut. Från intervjun med Sofia skriver Fastigehtssverige i en artikel: 

– Det känns overkligt och jag är väldigt positivt överraskad. Det känns helt fantastiskt, säger en överlycklig vinnare.

Vad betyder det här priset för dig? – Det betyder otroligt mycket. Vi har jobbat stenhårt i tre år med innovation och försöker bidra till att effektivisera hela branschen, så att få det här priset är ett jättestort kvitto på att vi är på rätt väg, att vi jobbar med rätt saker och att det finns en otroligt stor framtidspotential. Så det betyder otroligt mycket för mig.

Hur ska du fira? – Jag kanske ska ta ett glas bubbel och hänga med mina kollegor, jag ska fira tillsammans med dem, säger Sofia Malmsten och skrattar."
Parametric Solutions är ett Inkubatorbolag som har utvecklat digitala strategier och hittat nya sätt att automatisera upprepade och tidskrävande uppgifter inom arkitektur. Genom parametrisk design och algoritmer kan deras lösning ta fram fler designalternativ på kortare tid. Visionen är att bidra till en mer effektiv bransch och att hjälpa såväl arkitekter som fastighetsutvecklare att identifiera risker för att sedan kunna fatta beslut kopplat till arkitektur, ekonomi och hållbarhet.Se till att fortsätta följa framgångarna och följ Parametric Solutions på LinkedIn.

Vill du veta mer om Parametric Solutions? – Kolla in deras hemsida: https://www.parametric.se/

Comments


bottom of page