top of page

- företag mot en bättre framtid!

FL logo white.png
Coompanion Gbg.png
Mikrofonden.png

 

Ansök redan nu till höstens omgång med start i oktober!

Ansök senast 15 september.

Välkommen till Zebra Impact Academy – ett program för företag som strävar efter att göra skillnad i samhället.

Företagen som söker till programmet kan drivas av en eller flera personer men det viktiga är att ni ska vilja göra en samhällsförändring, exempelvis bidra till sociala förändringar, ökad folkhälsa, trygghet eller inkludering.

"Vi skapade Zebra Impact

Academy för att fler företag

med rätt värderingar

behöver få rätt verktyg att

trygga sin ekonomi."

 

Tillsammans med andra blivande Zebra-företagare kommer vårt skräddarsydda program utveckla ert erbjudande för att lyfta och tydliggöra samhällsnyttan i er verksamhet samtidigt som ni blir mer attraktiva gentemot kunder och investerare.

Zebra Impact Academy strävar efter att stödja och omforma förutsättningarna för företag där goda värderingar står i centrum, snarare än ett vinstsyfte. Vi vill också att ni ska komma i kontakt med kapital. I dag är det på tok för få Zebraföretag som får tillgång till investeringar från såväl samhället som privata investerare. Det vill vi ändra på! Initiativet är ett resultat av ett samarbete mellan Founders Loft, Coompanion och Mikrofonden och som finansieras av Vinnova. 

Var en del av förändringen ansök till Zebra Impact Academy med start i feb 2024! Ansökan stänger 14 januari. 

 

Kostnad: Ingen, vi finansierar projektet tillsammans med Vinnova som möjliggör detta projekt. Projektet drivs av aktörer som alla brinner för att ni Zebror ska få ta mer plats i näringslivet. 

När: Dagtid 10-15% av en heltid. 

Var: Digitalt Alla kan vara med - från Alestenar till Treriksröset.  

 

Vinnova finansierar pilotomgången av projektet.
 

Vad ingår i Zebra Impact Academy?​

⭐️ Workshops i hur du skapar grundförutsättningar för att ta in pengar, hur du visar upp ditt företag för investerare och vad som behöver vara på plats innan dess. 

⭐️ Workshops I hur du kan skapa ökad försäljning, nöjdare kunder och ett attraktivt erbjudande.

 

⭐️ Workshops I presentationsteknik, både hur du presenterar för kunder och investerare. 

 

⭐️ Workshop i hur du hela tiden fortsätter att utveckla ditt eget arbete och skapar struktur för dig och dina medarbetare.  

 

⭐️ Workshops i hur du kan sätta mål som betyder något för dig, och hur du mäter det du gör.  Coachträffar: Tillsammans träffas vi och diskuterar utmaningar, framgångar och tar oss an det som händer i ditt bolag. Du är inte ensam, vi gör det tillsammans! Med kloka inspel från coacher, personer från näringslivet och framför allt, med varandra. 

 

⭐️ Avslutning med presentationer för investerare. Vi vill att ni som är med i Zebra Impact Academy ska få tillgång till mer pengar. Här får ni tillfälle att testa ert presentationsmaterial inför investerare som också bryr sig om samhällsfrågor. Vem vet, kanske får du med dig en investerare in i framtiden - och om inte så vet du hur du ska göra till nästa gång! 

Om du delar vår vision om att göra affärer med ett syfte, ansök till Zebra Impact Academy och låt oss tillsammans forma en mer hållbar framtid. Vi ser fram emot att stödja dig på din resa mot att bli en framstående Zebra-företagare.

bottom of page