top of page

Styrelseordförande Anna Linton inspirerade teamet till framgångsrik samordning genom workshop

Uppdaterat: 6 nov. 2023Förra veckan samlades teamet på Founders Loft för en givande heldag ledd av styrelseordföranden Anna Linton. På det pittoreska Bellora Hotel på Avenyn, Göteborg, avnjöt teamet inte bara delikat mat och fika utan också en öppenhjärtig diskussion om organisationens gemensamma mål, framåtblickande visioner och konkreta steg för att stödja entreprenörer i deras strävan mot en hållbar framtid.


Vi är entusiastiska över att ha tillbringat denna dag tillsammans, där vi erhöll ovärderliga insikter och nya idéer för inkubatorns fortsatta framgång och vi vill rikta ett varmt tack till vår fantastiska styrelsordförande som gjorde dagen kreativ och värdefull! Det är en förmån att kunna ha en styrelsordförande som gör en utvecklingsdag så inspirerande och produktiv i form av en workshop.


Dagens framgångsrika möte markerade ännu en milstolpe i Founders Lofts engagemang för att stödja entreprenörskap och skapa ett community som strävar efter en hållbar framtid.


Anna Linton har under lång tid varit en stark förespråkare för affärsutveckling och innovativa mötesformer. Med en gedigen erfarenhet som processledare och moderator har hennes arbete varit avgörande för regional utveckling inom upplevelseindustrin, både i Sverige och internationellt. Bland hennes meriter finns författarskapet till den inflytelserika boken "TODO-utvecklingsarbete av kreativa näringar i praktiken" samt ledarskapet för det framgångsrika CRED-projektet, där hon dagligen coachar småföretag mot hållbar lönsamhet och skapar innovativa marknadsplattformar genom strategiska evenemang.


Följ Anna på LinkedIn


Comments


bottom of page