top of page

Substly erhåller Rising star award!Rising Star Award av FinancesOnline är utmärkelsen som uppmärksammar IT Asset Management-system som har uppnått hög användarnöjdhet och byggt upp en stark och lojal kundbas över tid. Nu kan vi stolt meddela att Substly har erhållit denna prestigefulla utmärkelsen.


FinancesOnline är en ledande plattform för finansiell, B2B och SaaS varumärkesgranskning och uppmärksammar spännande företag att hålla ögonen på."Vi är stolta över att ha fått detta erkännande från FinancesOnline, en ledande plattform för finansiell, B2B och SaaS varumärkesrecension. Vi riktar vår hjärtliga tacksamhet till FinancesOnline för att de erkänner vårt varumärke, och vi vill uttrycka vår djupaste uppskattning till våra kunder för deras orubbliga Stöd.
Tillsammans ser vi fram emot en framtid med fortsatt framgång och innovation.
Tack för att du är en del av Substly-familjen!🙏"


Om Substly


Substly grundades i Sverige 2018 av Ola Stål och Felix Sjöstedt. De blev trötta på att hantera SaaS, användare och kostnader i kalkylblad.


När de letade efter ett SaaS-hanteringsverktyg för att hjälpa dem med dessa utmaningar insåg de att det inte fanns några bra alternativ för små och medelstora företag och bestämde sig för att bygga ett på egen hand.


Sedan produkten släpptes 2020 har Substlys SaaS-optimeringsplattform lockat användare från 40+ länder.Läs mer: substly.com


Comments


bottom of page