top of page

Substly expanderar teamet med affärsutvecklare, Magnus Axelsson

Uppdaterat: 20 dec. 2023 - Substly är en del av Founders Loft inkubator -

Det svenska tech-bolaget Substly, specialiserat på SaaS Management för små och medelstora företag, har meddelat en ny förstärkning till sitt team genom rekryteringen av Magnus Axelsson i rollen som Business Developer.


Substly, grundat år 2020, har framgångsrikt etablerat sig som en ledande leverantör av en specialiserad SaaS Management-plattform med användare från mer än 40+ länder. Rekryteringen av Magnus Axelsson är ett ytterligare steg i att stärka företagets position på marknaden och öppna dörrar för nya möjligheter inom SaaS-sektorn.


Med en gedigen bakgrund inom kredit- och affärsinformation, har Magnus Axelsson ackumulerat flera års erfarenhet inom olika försäljningsroller. Han har tidigare tjänstgjort som Key Account Manager (KAM), ansvarig för partners och återförsäljare samt som säljspecialist. Magnus har levererat skräddarsydda integrations- och kundunika lösningar inom olika sektorer, inklusive finans, juridik, e-handel och affärssystem. Hans erfarenhet inkluderar arbete på framstående företag som Bisnode (nu Dun & Bradstreet), Checkbiz AB och Zimpler AB.


"Ända sedan jag träffade Magnus för tre år sedan har jag varit intresserad av att arbeta tillsammans. Med sin lugna framtoning och mångåriga erfarenhet av komplex försäljning inom IT-branschen skapar Magnus förtroende för vårt bolag och produkt i varje dialog. Hans erfarenhet från både större och mindre organisationer, kombinerat med hans hunger och intresse av att vara med och bygga bolag gör att jag verkligen ser fram emot att jobba tillsammans!", säger Ola Stål, Grundare & VD, Substly.

"Jag har haft dialog med Ola under några år så det är riktigt kul att börja på Substly och vara en del i deras fortsatta tillväxtresa. Det finns ju en naturlig plats för Substly både i dagens och morgondagens digitala värld; dels att kunna hjälpa företag hantera sina olika tjänster de nyttjar i sin verksamhet men också underlätta förståelsen för vilka säkerhetsrisker de potentiellt är exponerade mot samt underlag för investeringar eller besparingar." säger Magnus.

Magnus Axelsson kommer att ägna fokus åt nya affärsmöjligheter för Substly inom befintliga kundsegment och branscher. Dessutom kommer han att utforska och etablera nya samarbeten med partners och undersöka potentiella affärsmöjligheter inom nya branscher.Mer om Magnus

Namn: Magnus Axelsson

Erfarenhet: Bland annat Bisnode (numera Dun & Bradstreet), Checkbiz AB och Zimpler AB

Intresse: Börsintresserad, träning och tillbringar tid i fjällen både på vinter och sommarOm Substly

Substly är ett tech-bolag som ger kunder insikter i företagets alla molntjänster och hur de används så att ledningen kan öka medarbetarnas produktivitet och nöjdhet, kostnadsoptimera och stärka datasäkerheten. Sedan produkten släpptes 2020 har Substlys SaaS Management plattform lockat användare från mer än 40+ länder. Läs mer på www.substly.com.

Comments


bottom of page