top of page

Substlys VD: en av Sveriges Power Players av SaaSBreakit, en ledande svensk affärsnyhetssajt, lanserar nu rapporten Power Players of SaaS för första gången. Vi är glada att meddela att Ola Stål, grundare och VD för Substly, har fått erkännande som en av Sveriges främsta SaaS Power Players.


SaaS-produkter har numera blivit en självklar modell för IT-tjänstekonsumtion och fungerar på en prenumerationsbaserad intäktsmodell. Företag erbjuder sina mjukvaruapplikationer som i molnet och kunder kan få tillgång genom att betala en återkommande avgift. Denna prenumerationsintäktsmodell har förändrat hur företag erbjuder och konsumerar IT-tjänsthantering.


Journalisten Tobias Blixt har skapat en omfattande rapport som lyfter fram de mest inflytelserika personerna i den svenska SaaS-branschen.


Sveriges SaaS-landskap har mycket av sin framgång att tacka visionära ledare, innovativa tänkare och pionjärföretag som kontinuerligt tänjer på gränserna för teknik och bygger nya relationer. Breakits exklusiva samling, passande namnet "Swedens Power Players of SaaS", lyfter fram individer som har gjort betydande bidrag till att främja SaaS-landskapet, både nationellt och på den globala marknaden.


Ola Ståls inkludering i denna prestigefyllda lista är ett bevis på hans enastående prestationer, visionära ledarskap och djupgående inverkan på teknikindustrin.

Som svar på denna ära uttryckte Ola sin tacksamhet och angav,


"Enligt min mening är en av de viktigaste pelarna för att bygga ett framgångsrikt SaaS-företag, förutom att hitta den svårfångade produkten/marknaden, att skapa en tydlig och engagerande kultur som drar in rätt personer. Det handlar inte bara om teknik, det handlar om att främja en miljö som inspirerar och ger individer möjlighet att vara sitt bästa.
Jag är tacksam för det otroliga teamet på Substly. Detta erkännande från Breakit är en hyllning till den kollektiva passionen och hängivenheten hos alla som har varit en del av denna otroliga åktur."

Om Substly

Substly grundades i Sverige 2018 av Ola Stål och Felix Sjöstedt. De blev trötta på att hantera SaaS, användare och kostnader i kalkylblad.

När de letade efter ett SaaS-hanteringsverktyg för att hjälpa dem med dessa utmaningar insåg de att det inte fanns några bra alternativ för små och medelstora företag och bestämde sig för att bygga ett på egen hand.

Sedan produkten släpptes 2020 har Substlys SaaS-optimeringsplattform lockat användare från 40+ länder.


Läs mer: substly.com
Comments


bottom of page