top of page

Vi presenterar Founders Lofts styrelse


I onsdags hade vi årsstämma och vi är glada att meddela att Anna Linton fortsätter sitt uppdrag som styrelseordförande. Vi vill också passa på att berätta att vi får sällskap av två nya styrelseledamöter, Yvonne Ericsson och Kajsa Räftegård, som båda tillför en mängd affärsexpertis till vårt community. Vi kommer snart att presentera dem mer på djupet.


Anna Linton kommenterade på LinkedIn:

I eftermiddags hade vi årsstämma för Founders Loft - jag är stolt och känner mig ärad att ännu ett år få arbeta som styrelseordförande för denna fantastiska verksamhet! Med i styrelsen har vi ett fenomenalt lag Yvonne EricssonKajsa RäftegårdPeter LjungstrandSimon StrandvikChristian Lauritzen som ska vässa strategierna för framtiden och skapa nya möjligheter för bolagen i vår inkubator. Tillsammans med Malin Jovanović och hela teamet av affärsutvecklare, partners och vänner!
Tack även till Jannike Åhlgren som vi tackade av och som under många år gjort ett helt fantastiskt arbete i innovationssystemet i Västra Götaland och både som ledamot och tidigare styrelseordförande i Founders Loft! Du är en stjärna ⭐️
Ja, ära vare entreprenörskapets kraft och communityt vi skapar tillsammans! Allt - precis allt är möjligt i denna mylla av möjligheter, drivkraft och mod!
Det som börjar här kan förändra världen.


Efter årsstämman passade vi på att bjuda Founders Loft-företagen på tårta för att fira deras resor, nådda milstolpar och framgångar de har haft under det senaste året. Läs mer HÄRKommentare


bottom of page