top of page

Founders Loft besöktes av internationell delegation från Sigma Labs och Star For LifeIgår fick vi möjligheten att välkomna en delegation från Star For Life Jerusalem, Star For Life Ukraine och Sigma Labs, under ledning av VD Rajai M. Nuseibeh. Tillsammans diskuterade vi flera möjligheter till samarbete och möjliga samprojekt.


Sigma Labs driver en inkubator som är relativt nystartad, och där en stor del handlar om att matcha in talanger i företagen, och öka andelen yrkesverksamma genom startups och innovation.


Syftet var att utbyta erfarenheter, etablera kontakter och undersöka synergier

Vi kommer fortsätta hålla kontakten, de har resurser i form av kompetens/personer som inte jobbar idag men som behöver erfarenhet som kan komma och praktisera med våra företag, en tydlig win-win där våra företag kan ha möjlighet att få stöd i t.ex. . teknik-, affärs- och projektledning av personer som är tillgängliga via deras organisation. Samtidigt kan dessa personer få viktig erfarenhet som kan hjälpa dem vidare in i arbetslivet.

"Det var ett sant nöje att välkomna denna delegation till Founders Loft. Vi kommer att fortsätta våra diskussioner och jag är säker på att vi kommer att hitta win-win-lösningar", säger Tobias Larsson, affärscoach på Founders Loft


Läs mer om Sigma Labs här: https://sigmalabs-jrs.tech/
Comentarios


bottom of page