top of page

Founders Loft öppnar för ansökning - med start i juni 2024


Bildmontage Founders Loft öppnar för ansökningar - och andra startups som vill bli en del av communityt!

Har du en startup, yngre än 5 år, med en affärsidé som skapar hållbara lösningar för kund och samhälle? Gör som 180+ noggrant utvalda företag och ansök till inkubatorn med start den 17 juni!


  • Senast ansökan 15 maj

  • Vi meddelar 21 maj de som kommit in

  • Startup med workshops 17-19 juniVårt inkubatorprogram främjar hållbar tillväxt

Driver du tillsammans med en co-founder ett AB inom Tech som är yngre än 5 år och är redo att satsa fullt ut?  Ansök till vårt inkubatorprogram och få rätt vägledning och stöd för att ta ditt företag till nästa nivå !


Vi har under 25 år stöttat Impact-drivna Tech Startups​, företag med innovativa hållbara lösningar​ samt Innovationer inom Tech​. Våra bolag har 72% överlevnadsgrad, 80% av våra bolag har fått verifieringsmedel och i 2023 har våra bolag attraherat 29 miljoner kronor i kapital.


Vårt inkubatorprogram innehåller bl.a affärsutveckling, IP Strategi, Go To Market Strategi, mentorsprogram, Co-working space och ett fantastiskt community av startups, utvecklande aktiviteter såsom workshops, events, nätverksbyggande samt kunskap om vad som krävs för att ta in kapital. Som en av Vinnovas utsedda excellens-inkubatorer kan vi stötta med verifieringsmedel för allokerade aktiviteter.


Om Founders Loft

Founders Loft är en inkubator och ett co-working community i centrala Göteborg. Våra startups affärsidéer kännetecknas av innovativa och nyskapande lösningar som bidrar till ett hållbart samhälle. Vi är en trygg plats där entreprenörer möts, följer sina drömmar och bygger sina bolag - tillsammans mot gemensam framgång. Med 25 års erfarenhet och med en hållbar framtid i sikte stöttar vi er och ert bolag på resan genom att erbjuda en strukturerad process, guida mot finansiering och identifiera de kompetenser som behövs för er fortsatta utveckling. Inga andelskrav, full support och med stor passion. 


Vi driver för närvarande även Zebra Impact Academy tillsammans med Coompanion Göteborg och Mikrofonden Sverige. Zebra Impact Academy är ett spännande nytt acceleratorprogram som syftar till att skapa bättre möjligheter för företag och entreprenörer med samhällsförändring som deras starkaste drivkraft.


Vi arrangerar också Founders Challenge varje år, vilket är en innovationstävling med fokus på de globala målen.


Comments


bottom of page