top of page

Founders Loft välkomnar en ny mentorPerspektiv från utsidan är avgörande för grundare av startups för att skapa meningsfulla företag. Med Founders Lofts mentorsnätverk har våra bolag möjlighet att bygga sina egna affärsnätverk, få externa perspektiv på beslut och strategier baserade på tidigare erfarenheter och få andra värdefulla insikter som accelererar företagets resa. Nu är vi glada att välkomna ännu en stjärna till vårt mentorsnätverk; Mimmi Nyman, som bidrar med expertis inom HR, kompetensförsörjning och organisationsutveckling!


Mimmi är utbildad inom beteendevetenskap och har arbetat med HR, ledarskap, kompetensförsörjning och verksamhetsutveckling under många år. Sedan 2012 har Mimmi drivit företag och har genom åren haft förmånen att lära känna olika typer av verksamheter, små som stora, privata som offentliga och inom flera olika branscher. Utöver uppdrag och anställningar har hon även startat och drivit en e-handel inom retail, en verksamhet som hon senare sålde. Sedan 2019 har Mimmi primärt varit verksam inom tech och i tillväxtorganisationer där ett huvudsakligt fokus legat på verksamhetsutveckling, HR, att skapa struktur, process och ordning, kompetensförsörjning samt ledarstöd.

”Det är verkligen roligt att bli en del av Founders Lofts community och jag ser fram emot att lära känna de olika verksamheterna. Har alltid brunnit för utveckling, att bygga bolag och att dela erfarenheter och detta känns som helt rätt plats. Att få samverka kring innovativa och nyskapande lösningar i en kontext som bidrar till ett mer hållbart samhälle är något jag ser fram emot” – säger Mimmi Nyman, grundare och konsult på Get Skills

Mimmi brinner för mötet, samtalet och relationen, att fortsätta utvecklas och möjligheten att hjälpa människor och företag att växa, hitta sin väg och nå sina mål.

 

”Det känns helt fantastiskt att få välkomna Mimmi till vårt nätverk av mentorer! Hennes kunskap och förståelse för hur man bygger starka och sammansvetsade team kommer ge våra bolag en fantastisk möjlighet till att forma team i världsklass och skala upp sina verksamheter!” - säger Alma Backendal, affärscoach inom Team och Talang på Founders Loft. 

Våra Mentorer


Om Founders Lofts mentorsnätverk

För att hjälpa våra startups att undvika andras misstag och bygga upp eget affärsnätverk, upprätthåller Founders Loft ett växande nätverk av mentorer. Founders Lofts mentornätverk inkluderar en mångsidig gemenskap av affärsledare, före detta grundare och investerare. Våra mentorer arbetar nära våra grundare för att dela med sig av kunskap, externa perspektiv och marknadsinsikter som accelererar företagets framgång.


För startups i vår gemenskap erbjuder mentorerna:

  • Specialiserad ämnesexpertis: produktutveckling, mobil/webbutveckling, marknadsföring, försäljning, ledning, finansiering, etc.

  • Nätverksmöjligheter: Kontakter och marknadskunskap som sträcker sig över Sverige, Norden och Europa.

  • Erfarenhetsbaserad feedback: Färska perspektiv på era beslut och strategier baserade på tidigare erfarenheter.

Comments


bottom of page