top of page

Founders Loft presenterar ny mentor


Founders loft utökar sitt fantastiska mentorsnätverk med ytterligare en stjärna! Denna gång är det den drivna affärscoachen Olivia Karlsson som inte bara tillför expertis och rådgivning inom tidig investering och marknadsföring men också kommer med ett brinnande intresse av personlig utveckling.


Olivia är en engagerad affärscoach med en meritlista i att bygga och driva startups, lösa dolda affärsproblem och driva innovation. Hon tillför expertis inom investeringar i tidiga skeden, rådgivande roller i form av att optimera team dynamiker, expertis inom B2B sälj och lead generation inom olika industrier, inklusive tech och flyg. Hon brinner för att coacha och vägleda blivande entreprenörer för att nå sina mål och maximera sin potential. Vidare har Olivia dessutom en MBA inom internationell marknadsföring och ett intresse av mindfulness och personlig utveckling. Hon att sett att det lönar sig i business att sätta sin egen hälsa som prio utvecklingsmässigt.


"Jag finner syfte i att vara till tjänst för andra, att ständigt tänja på begränsande övertygelser och tekniska gränser; inom mig själv, och att hjälpa andra medmänniskor", skriver Olivia.


"Vi är så glada att välkomna Olivia till vårt växande mentorsnätverk. Hon kommer vara en riktigt stark resurs för våra bolag med sin bakgrund, erfarenhet och kompetens", säger Alma Backendal, affärscoach Founders Loft.

Olivias LinkedIn

コメント


bottom of page