top of page

Lynkrr utökar sitt växande team med Social Media Manager


Lynkrr har meddelat att de utökar sitt team med en ny talang, Wahan Nabbat, som kommer tillträda som Social Media Manager. Hon tillför en hel rad kompetenser till företaget, såsom strategisk kommunikation, digital marknadsföring, marknadsföring i sociala medier, företagskommunikation och organisationskommunikation.


Washan har en masterexamen i kommunikation och har en förmåga att engagera innehåll och skapa community.


Jag avslutade min masterexamen i kommunikation från Göteborgs universitet tidigare i somras. Under min akademiska resa fokuserade jag på digital marknadsföring eftersom det fångade mitt intresse och passion. Därför var jag säker på att det var denna väg jag ville gå efter examen.
Idag är jag uppriktigt glad över att ta detta betydelsefulla steg framåt med Lynkrr och bidra till Lynkrrs uppdrag och vision, säger Washan Nabbat.

Lynkrr kommenterar på sin LinkedIn:

Möt vår nya Social Media Manager, redo att höja vår onlinenärvaro! 🚀 Med en färdighet i att engagera innehåll och skapa community, gör dig redo för spännande uppdateringar framåt. Välkommen till teamet, Washan Nabbat

En Social Media Manager är en person som hanterar ett företags sociala mediekonton. De är ansvariga för att skapa sociala mediestrategier, lägga upp innehåll, hantera varumärkets image på sociala medier, svara på kommentarer eller klagomål med mera.


Om Lynkrr

Lynkrr är ett Founders Loft-företag som erbjuder en plattform och en community fokuserad på att ge individer egenmakt och effektivisera tjänster. Utifrån behovet av att främja amitiösa utlandsfödda kvinnor, har de byggt upp ett omfattande ekosystem som inte bara omvandlar kompetens till möjligheter till egenföretagande, utan också fungerar som en pålitlig kanal mellan tjänsteleverantörer och kunder.


Lynkrr gör det möjligt för begåvade kvinnor att starta tjänsteföretag samtidigt som de erbjuder en pålitlig plattform för individer som söker professionella tjänster.

För mer information, gå till: Lynkrr.se

Comments


bottom of page