top of page

Meela pitchar sitt företag i den nya säsongen av Draknästet i SVT!Draknästet är tv-programmet där entreprenörer presenterar sin affärsidé och söker investeringar från de deltagande Drakarna. Nu meddelar startupföretaget Meela att de kommer att delta i programmet i höst.


Meela är en femtech-startup som började sin resa här på Founders Loft som är dedikerade till att revolutionera mental hälsa för kvinnor. Meela kopplar samman terapeuter och kvinnliga patienter med en plattform som gör att kvinnliga patienter kan spara tid och kraft, få rätt hjälp och säkerställa kvalitetssäkring.


Draknästet är ett välkänt tv-format för publiken, som SVT tidigare sände 2009–2010, men entreprenörskap har aldrig varit så aktuellt för så många som nu. Särskilt för unga människor där entreprenörskap mer och mer blir attraktivt.

Programmet har premiär den 31 augusti på SVT Play och SVT1.


Så här meddelade Meela nyheten på sin LinkedIn:


ANNOUNCEMENT - Vi kan äntligen meddela det, vi kommer vara med på den nya säsongen av Draknästet (Dragon’s Den Sweden) 😱
Vi är exalterade, nervösa och oroliga (alla känslor! 🙀) för att se avsnittet PÅ NATIONELL TV samtidigt som alla ni den 28 september! 😻🥹

Om Meela


Meela är en teknisk lösning och plattform som matchar patienter till psykologer, psykoterapeuter och terapimetoder. Meela låter terapeuter tjäna mer pengar, effektivisera sin kapacitet och administratörsuppgifter och bli bättre på sina jobb genom att spåra kliniska data. En studie från Harvard Medical School fann att nästan hälften av dem som påbörjar psykoterapi slutade mot terapeutens råd. Meelas avhopp före session tre är 2 %.


Meela grundades 2021 av Natali Suo och Tiffany Boswell. Tiffany kommer från en familj av psykoterapeuter och hoppade av sina psykologistudier för att bygga Meela. Natali är serieentreprenör och har tidigare grundat Stressgäris.


Grundarduon delar en kärlek till psykologi, forskning och problemlösning, och båda tror (fast) på kraften i terapi - som det bästa verktyget för personlig utveckling.


För mer information: https://meelahealth.com/

Comments


bottom of page