top of page

Parametric Solutions nominerade till Nordic PropTech Awards 2024!

✨ - Parametric Solutions är en del av Founders Loft inkubator -


Innovationsdrivna företaget Parametric Solutions har nyligen meddelat sin spännande nominering till Nordic PropTech Awards 2024. Denna utmärkelse lyfter framstående prestationer inom proptech-branschen och har potential att öppna dörrar till nya möjligheter för företaget.


Nordic PropTech Awards initierades av de nordiska proptech-föreningarna i Danmark, Sverige, Norge och Finland och juryn består av erfarna experter med erfarenhet inom fastigheter, finans och teknik.


"Nomineringen är ett stort kvitto på att vi är på rätt väg och vi hoppas att kunna inspirera fastighetsbranschen med ännu mer propTech!" säger Sofia Malmsten, grundare och VD, Parametric Solutions.


Parametric Solutions har blivit nominerade i kategorin ConTech, som fokuserar på banbrytande teknologier inom byggsektorn. Denna kategori erkänner innovativa och digitala lösningar som förbättrar planerings-, design- och byggprocesser samt främjar en mer hållbar användning av byggmaterial. Parametric Solutions har gjort betydande framsteg inom detta område och fortsätter att driva teknologisk utveckling inom byggteknologi.


Prisvinnarna i Nordic PropTech Awards får inte bara äran att vara en framstående aktör inom den nordiska branschen utan har även rätten att använda priset i marknadsföringssyfte, vilket kan öka företagets synlighet och trovärdighet. Dessutom ges vinnarna möjlighet till enskilda möten med spårets jurymedlemmar, vilket kan innebära mentorskap och möjligheten att pitcha sina idéer och projekt.

Som en extra förmån får vinnarna också gratis medlemskap i de nationella proptech-föreningarna, vilket ytterligare stärker nätverket och samarbetet inom branschen.


Läs mer om Nordic PropTech Awards: https://www.nordicproptechawards.com/


Om Parametric Solutions


Parametric Solutions förser arkitekter, utvecklare och fastighetsproffs med ett kraftfullt program som hjälper dem att snabbt generera 3D-modeller av byggnadsdesigner. Programmet tillåter användare att mata in olika parametrar, såsom rumsstorlekar och vägghöjder, och genererar sedan en 3D-modell av byggnaden som enkelt kan modifieras och justeras i realtid.


Med Parametric Solutions kan kunderna generera snabba och exakta förstudier och konceptuella konstruktioner. Programvaran kan också analysera den ekonomiska genomförbarheten av ett projekt genom att uppskatta byggkostnaderna och potentiella intäktsströmmar.


Verktyget är en heltäckande lösning som kan hjälpa till att effektivisera designprocessen och minska den tid och resurser som krävs för att skapa och ändra byggnadsdesigner. Dess parametriska designfunktioner gör den till ett kraftfullt verktyg för att skapa effektiva och anpassningsbara design som uppfyller specifika parametrar och begränsningar.


Parametric Solutions förser sina kunder med ett program som hjälper dem att skapa byggnadsdesigner som är både funktionella och vackra.


För mer information, vänligen besök: https://www.parametric.se/
Comments


bottom of page