top of page

Substly lanserar webbläsartilläggSubstly har nu lanserat nya innovativa Chrome-, Safari-, Edge- och Firefox-webbläsartillägg som gör det möjligt att spåra SaaS-användning av anställda, få värdefulla insikter, optimera programvarukostnader och fatta mer välinformerade beslut om mjukvaruköp.


Nyckelfunktioner:

1️⃣ Automatiserad SaaS-spårning: Tillägget skannar webbläsarhistoriken, korsrefererar den med registrerade tjänster och ger insikter utan manuell ansträngning.


2️⃣ Användningsinsikter: Få en omfattande översikt över programvaror som används av ditt team, identifiera osanktionerade och oanvända licenser och optimera kostnaderna effektivt.


3️⃣ Sömlös: Kompatibel med Chrome, Safari, Edge och Firefox, vårt tillägg stöder alla större webbläsare och integreras enkelt i dina anställdas surfupplevelse.


Om Substly

"Substly skapades för att vi blev trötta på den tidskrävande och smärtsamma uppgiften att försöka hålla reda på alla prenumerationer, användare och kostnader i ett kalkylblad. Missförstå oss inte. Vi älskar kalkylblad. Men låt oss inse det, när det gäller att hålla reda på dina företagsprenumerationer finns det bättre sätt än att använda kalkylblad. När vi letade efter ett verktyg för att hjälpa oss med dessa utmaningar insåg vi att de få alternativ som fanns på marknaden alla var inriktade på IT-hantering i stora företag. Vi misslyckades med att hitta en produkt som utvecklades strikt med små och medelstora företags behov i åtanke. Substly handlar om att ge dig den känslan av kontroll som du saknar – en out-of-the-box och lättanvänd produkt som även icke-tekniker kan använda och älska. För några av våra användare har Substly blivit en uppenbarelse. Det gjorde det inte bara möjligt för dem att få tillbaka kontrollen över sina utgifter och användning, utan det har också hjälpt dem att behålla kontrollen."Comentarios


bottom of page