top of page

Cloud Family växer snabbt i Norden - vinner tävlingen "AWS Partner Prospecting League Ingram Micro"!Cloud Family AB har på kort tid visat sig kunna etablera en stark plats på marknaden. Techföretaget erbjuder en säker ML/AI-baserad plattform för automatiserade kostnadsbesparingar på tjänster från Amazon Web Services (AWS) och kammade nyligen hem förstapriset i tävlingen “Partner Prospecting League Ingram Micro”!


Tävlingen utlyses två gånger varje år och innebär att man mäter hur många affärsmöjligheter som registreras hos AWS av de deltagande företagen.

Ingram Micro som organiserar tävlingen är en av världens största IT-distributörer och en strategisk partner till AWS för support av partnerföretag. Syftet med tävlingen AWS Partner Prospecting League Ingram Micro är att synliggöra och belöna det hårda arbete och resultaten som AWS partners uppnår.


"Vi är mycket glada att kunna tillkännage Cloud Family som vinnare av vår AWS Partner Prospecting League 2023. Cloud Family är ett spännande, snabbt växande företag som vi är glada att arbeta med på Ingram Micro”, säger Roy Olsson, Business Development Manager, Ingram Micro Cloud.

“Vi är oerhört glada över att vinna denna PPL. Marknadsföringspriset kommer att passa perfekt för att fortsätta accelerera tillväxten av Cloud Family - som just nu är ett av Nordens snabbast växande. Vi är tacksamma för det fantastiska stöd vi får från både Ingram Micro och AWS”, säger Jonatan Redvik, VD, Cloud Family AB.

Om Cloud Family AB

Teamet bakom Cloud Family utvecklade tidigare en tjänst för streaming av mobilspel, vilket gjorde att de använde AWS tjänster och upptäckte att de skulle kunna utveckla en lösning som gjorde det möjligt att flera företag kunde dela på kostnader utifrån sitt användande av tjänsterna. Efter att ha diskuterat detta med AWS insåg teamet att de hade en ny affärsidé och Cloud Family AB föddes - som en partner till Amazon Web Services.

Cloud Familys tjänst med fastprisåtagande möjliggör rabatter till kunderna, tack vare Cloud Familys AI/ML baserade platform.

Cloud Family AB är en del av Founders Loft inkubator, beläget i centrala Göteborg. Founders Loft inkuberar och accelererar impact-drivna techföretag, innovativa hållbara lösningar och innovationer inom DeepTech.


För mer information, vänligen kontakta:

Jonatan Redvik, VD

Telefon: 0709 - 11 33 34

Comments


bottom of page