top of page

Flera Founders Loft-företag listade i Breakit som Sveriges hetaste uppstickare 2024!Breakit publicerade nyligen en kartläggning över de mest lovande unga svenska techbolag 2024 där hela fyra av Founders Loft företag har listats! Kartläggningen bygger på de företag som sitter på inkubatorer runtom i Sverige och tidningen skriver att de gjort en djupdykning för att vaska fram guldkornen från norr till söder.Mer om de Founders Loft-företag som kom med i kartläggningen;


Om Salus mea

Salus mea utvecklar en öppen, individanpassad, framtidssäker kommunikationsplattform för trygghetstjänster. För att stärka trygghet och samverkan för en god omsorg och en nära vård för en internationell marknad.

Bolaget utvecklar innovationen i samverkan med kommuner, där personalens gedigna kunskap om både verksamhet och omsorgstagare bidrar till tjänstens funktionalitet och relevans.

Följ gärna Salus mea på LinkedIn


Om Jolint

Jolint hjälper organisationer att skapa mer inkluderande och mångsidiga arbetsplatser. Den datadrivna plattformen använder avancerade analyser och maskininlärningsalgoritmer för att spåra och mäta effektiviteten av initiativ för mångfald, rättvisa och inkludering (DEI).


Jolint menar att DEI inte bara är ett modeord eller en kryssruta som ska markeras, utan en kritisk affärsprioritering som kan driva positiv förändring och låsa upp nya möjligheter för tillväxt och innovation. Genom att använda Jolints automatiserade plattform får företag realtidsinsikter om tillståndet för inkludering och tillhörighet inom sina organisationer. Det kommer att göra det möjligt för dem att spåra framsteg och mäta effekten av DEI-initiativ.


Plattformen kommer att vara en game-changer för företag som vill skapa mer inkluderande kulturer. Genom att ge dem de verktyg och insikter de behöver för att driva positiv förändring, en hjälp att bygga mer mångfaldiga och inkluderande arbetsplatser där alla anställda kan trivas.Om Rivus Batteries

Rivus utvecklar vattenbaserade organiska elektrolyter för flödesbatterier. Istället för att fylla flödesbatterier med salter av tungmetaller, såsom vanadin som importeras exempelvis från Kina och Ryssland, fylls batterierna med organiska material som enkelt kan syntetiseras från standardbulkämnen som är tillgängliga i obegränsade mängder. Rivus grundades år 2019 som en spin-off från Chalmers tekniska högskola och använder teknologi som vidareutvecklades under forskning vid Åbo universitet och Danmarks tekniska universitet.

För att veta mer, besök gärna: www.rivus-batteries.com


Mer om Sunsurf Solar kommer i en kommande presentationsartikel, då detta företag nyligen har antagits till Founders Loft i saminkubation med Innovatum Science Park.


Comments


bottom of page