top of page

Revolutionerande shoppingupplevelser möter hållbarhet: ENDA tar steget in i Founders Lofts inkubator


På bild: Filip Bergström och Eric Måhrd Löwenadler Foto: ENDA

ENDA, en innovativ plattform med fokus på hållbarhet, är redo att omforma människors sätt att handla online. Genom en kombination av personlig anpassning och hållbarhetsgamification, tar de nu sina innovativa visioner till nästa nivå. Efter att tidigare ha tillhört Founders Lofts förinkubator, har ENDA officiellt blivit en del av inkubatorn och är redo att skriva om spelreglerna för den digitala shoppingvärlden.

Vi är glada över att vi har tagit nästa steg i vår resa med Founders Loft 🔥 Hittills har vi varit en del av deras för-inkubator. Från och med idag är ENDA istället antagna i deras fullskaliga inkubators program! Tack för att ni fortsätter stödja oss på resan 🙏
- skriver ENDA på sin LinkedIn

Vi från Founders Loft är glada att välkomna ENDA till vår inkubator för att fortsätta resan tillsammans med denna spännande startup! Vi frågade Filip Bergström vad företaget har för mål; "Vi vill hjälpa folk att göra mer medvetna val i vår vardag, för att bidra med en positiv utveckling till människa, djur och planet. Vår vision är att skapa en engagerande köpresa samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar framtid."

Comments


bottom of page