top of page

UA Vision Nordic AB nominerade till Ny Tekniks 33-lista - sveriges bästa teknikföretag 2023!Vi delar nyheter om våra bolag som kommit ut under sommaren ☀️

Sedan 2008 har tidningen Ny Teknik årligen presenterat en lista över 33 utvalda unga svenska företag med hög potential att bli framtida tillväxtbolag. Företagen som väljs ut bedöms vara innovativa, ha skalbara affärsmodeller och ha potential att växa snabbt på den svenska och globala marknaden. UA Vision Nordic AB meddelade i Juli att de har blivit nominerade till denna presigefyllda lista.

Listan är en viktig utmärkelse för de företag som väljs ut och kan hjälpa till att öka deras synlighet och attraktivitet för investerare, kunder och partners.

Så här skriver UA Vision Nordic AB på sin LinkedIn:

Fantastiska nyheter! 🎊🎉
Idag firar vi nomineringen till Ny Tekniks 33-listan - en prestigefylld utmärkelse som lyfter fram lovande unga företag i Norden! 🏆🌟 Vi är otroligt stolta över att ha blivit nominerade, och det bekräftar innovationshöjden på våra idéer.
Vi vill tacka alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners som har varit en del av vår resa och bidragit till denna framgång. Utan ert stöd och förtroende hade det inte varit möjligt.
Låt oss fira denna milstolpe tillsammans och se fram att tillsammans fortsätta forma en framgångsrik och innovativ framtid! 🚀🎉

Partners till Ny Tekniks 33-lista är Grant Thronton, Testhuset, Acting HR, Inission, Almi, Industrifonden, Skandia, Sting, StickyBeat och Clarion Hotel Stockholm.


Om UA Vision Nordic AB

UA Vision Nordic AB är ett teknikföretag med passion för att leverera avancerade tekniska lösningar som gör skillnad i samhället.

Företaget genomför bland annat fastighetsbedömningar med hjälp av drönare och handhållna instrument och erbjuder även utbildning inom områden som första hjälpen, HLR och brandsäkerhet.

För mer information: https://uavision.se/en/


Fler nyheter om UA Vision Nordic AB:

Comments


bottom of page