top of page

Zebraföretaget SWC, skapar affärsmöjligheter mellan Afrika och Sverige!


Zebra Impact Academy är den nya acceleratorn med syfte att skapa bättre förutsättningar för företag och entreprenörer med samhällsförändring som starkaste drivkraft. Nu kan du lyssna till Sofia Ganslandt i en helt ny video som berättar om Zebra-företaget Sustainable World Corporation - som var med i Zebra Impact Academy nu i vår 2024!
Zebraföretag kännetecknas av sitt engagemang och skapar nya förutsättningar för världen. Zebror prioriterar hållbarhet och samhällspåverkan med trygg tillväxt och ekonomi istället för snabba pengar, snabba investeringar och snabb tillväxt. Zebror jobbar i flock och samarbetar med andra istället för att konkurrera ut andra. 


Mer om Sustainable World Corporation

Sustainable World Corporation tillhandahåller en infrastruktur för att utveckla affärsmöjligheter för afrikanska och svenska företag. Med hjälp av en integrerad metod av utbildning, partnerskap och affärsutveckling underlättar SWC affärspartnerskap mellan afrikanska och svenska företag och fungerar som förmedlande agenter och affärspartners för riskhantering på nya marknader.


Känner du igen dig? Är du en Zebraföretagare? 🦓

Läs mer om Zebra Impact Academy:
Comments


bottom of page